Kundreferenser

Atlas Copco – Ett event värt att minnas!

Bakrund

Atlas Copco-gruppen är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetshöjande lösningar. De förser sina kunder i fler än 180 länder med produkter och tjänster med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. I juni 2017 arrangerade Atlas Copco ett ”Group event” till vilket många av de högsta cheferna i hela världen var inbjudna till. För detta event önskade Atlas Copco ta fram en minnesvärd gåva.

Utmaning

Utmaningen låg i att finna produkter som passade för målgruppen vilket i detta fall var män och kvinnor i ledande positioner. Det skulle kännas gediget, vara användbar samt lätt att frakta med sig hem. Atlas Copco önskade även få med sin logo vilket också gav utmaningen att få det att kännas stilrent utan att upplevas som en reklamprodukt.

Resultat

I samarbete med kunden tog vi fram manschettknappar till männen och en armlänk till kvinnorna utifrån samma designupplägg. Vi producerade dessa i 925 silver för att tillföra extra tyngd i produkterna, samt levererade dessa i ett skräddarsytt etui med liten ”tack kort” från Atlas Copco. Gåvan blev ett väldigt uppskattat minne från eventet och kommer även att fungera som en igenkänning för de som var där.

Läs mer om våra kundprojekt

atlas-copco-1

Läs mer om våra kundprojekt