Kundreferenser

Stiga - Ett starkt varumärke blir ännu starkare

Bakrund

STIGA som är världsledande inom tillverkning och utveckling av bortennisstommar kom i kontakt med Sporrong 2013. De hade ett behov att höja känslan och värdet på sina mest exklusiva bordtennisracket.

Utmaning

Den stora utmaningen låg i att få designen och vår produktionen att ta fram tillräckligt bra id märken till STIGAs exklusiva bordtennisstommar. De nya id märkena var tvungna att hålla en väldigt hög kvalitet för att fungera på marknaden samtidigt som det var viktigt för oss att anpassa projektet till de givna budgetbudgetramarna för dessa märken Vi ville också ta fram ett id märke som verkligen förhöjde den övergripande känslan av produkten.

Resultat

Sporrong tog fram två helt nya och unika märken som skapade en känsla av exklusivitet och som förhöjde värdet av produkten och även stärkte varumärket. Sedan 2013 har Sporrong varit en stolt leverantör och fortsatt att tillverka dessa id märken till STIGAs exklusiva stommar.

”STIGA som är världsledande inom tillverkning och utveckling av bordtennisstommar kom i kontakt med Sporrong under 2013. Sporrong fick då i uppdrag att ta fram två nya och helt unika id märken för STIGA’s dyraste och mest exklusiva stommar. Det som Sporrong tog fram var verkligen mitt i prick för STIGA och det ger en exklusive känsla och look till våra världsberömda stommar. Märkena har blivit väldigt uppmärksammade i Kina, bordtennisens hemvist med över 30 miljoner spelare, och nu har merparten av det Kinesiska landslaget dessa märken på sina stommar. Bland annat så har Sporrong även gjort exklusiva märken enbart för våra kinesiska världsspelare, bland annat Xu Xin som är rankad 1:a i Världen”

Johan Wilén, Product Manager STIGA Table Tennis

Läs mer om våra kundprojekt

stiga-brandsign

Läs mer om våra kundprojekt